Monday, October 26, 2009

Door Gift

Customer ni order 50 boxes 2 pcs coklat praline dan 100 btg lollichoc medium size untuk kenduri aqiqah di rumahnyer.. kepada nora semoga berpuashati dengan coklatnyer...


Posted by PicasaCustomer ni order 100 boxes 2 pcs chocolate gift untuk open house di rumahnyer di johor bahru..jenuh juga untuk menyiapkannya sebab orderpun last munite.Bayangkan 10am mulakan pukul 1pm baru siap.Alhamdulillah sempat disiapkan,strawberry tu ada rumit sikit sebab banyak prosesnyer (:.Apepun terima kasih kepada yang membuat tempahan

Sunday, October 25, 2009

Birthday Gift Order dari Singapura


Yang ni special gift khas untuk dihadiahkan kepada birthday gurl Nadi yang ke 8 tahun.. kepada Nadi semoga gembira terima hadiah yang cute Ini... (:

10boxes 9cav chocolate ini di order untuk diberikan gift pada cikgu2 nadi dan 80boxes chocolate oreo dan 40pcs yg di tunjukkan di bawah akan diberikan kepada kawan2 sekelasnya.order ni sebenarnya datang last munite.alhamdulillah sempat dicourierkan mengikut tarikh yang diminta.

Posted by Picasa
Inilah 80boxes coklat oreo dan 40pcs lollichoc yg akan dimasukkan didalam cenderhati bag berwarna pink.order ini datangnya daripada Jie dari Bishan,Singapura.Terima kasih atas tempahan yang telah dibuat yer.


Posted by Picasa

Birthday Party Order

Customerni order 100pcs lollichoc small size dan 60boxes oreo chocolate untuk birthday party anak lelakinyer.nak menyiapkan lollichoc yang bersaiz smallni agak rumit,kerana saiznya yg kecik utk dicolourkan.Alhamdulillah siap juga pada pukul 4 pagi.kepada farah semoga berpuashati dengan coklatnyer.


Posted by Picasa

Present For Special One

Order ni tanpa deco.simple dan cute..diharap berpuashati dengan coklatnyer...coklatnyer sifu saya yg buat,saya cuma tolong buat wording dia je (: saya tengah siapkan small size Lollichoc 100pcs dgn penuh kesabaran ~(;

Posted by Picasa

Saturday, October 10, 2009

My Chocolate

Alhamdulillah,syukur kehadrat Allah swt diatas rezeki yang telah diberi dan saya serta sifu saya telah berjaya menyiapkan tempahan mengikut tarikh yang dikehendaki oleh customer.Walaupun pertama kali menceburkan diri dalam bidang Chocolate ia amat menyeronokkan.Saya dan sifu saya bertungkus lumus selama dua minggu untuk meyiapkan tempahan.Apepun terima kasih kepada semua Customer,semoga kalian semua berpuas hati dengan tempahan yang diterima.Apepun ia adalah My First Praline,Chocolate Oreo and Lollichoc in my life.Alhamdulillah kerja tangan pertama saya amat memberangsangkan.

Lollichoc Lagi

Lollichoc sebanyak 200pcs ini pula diorder oleh Anne dari Pinggiran Putra ini jugak.Diucapkan terima kasih kepada Anne.Posted by Picasa

My First Lollichoc & Oreo


Dua boxes besar ini ordernya datang daripada Kak Uda dari Selangor.Sebanyak 200pcs Milk Chocolate Oreo dan 450pcs Lollichocs ditempah pada awal puasa.Untuk Kak Uda Terima Kasih atas sokongan yang diberikan.


255pcs White Chocolate Oreo dan 432pcs Lollichoc ini pula diorder oleh Diana untuk Company katanya.Kepada Diana terima kasih diucapkan.
Posted by Picasa

My First Chocolate Raya

Alhamdulillah,atas kesungguhan sifu saya.Rezeki yang datang pada bulan puasa amat menggalakkan.Syukur ke hadrat Allah swt atas rezeki yang diberikan.Order ini datangnya dari Laila sebanyak 4000pcs chocolate compound diorder secara loose pack untuk dijadikan sebagai Door Gift dimajlis perkahwinannya.Kepada Laila dari Alor Setar terima kasih kami ucapkan dan semoga pengantin baru berbahagia hingga keanak cucu.

Order yang ini pula datangnya dari Fara sebanyak 1580pcs Chocolate Compound secara loose pack juga.Kepada Fara dari UPM Serdang diucapkan ribuan terima kasih.
Chocolate yang berbentuk Heart ini telah diorder oleh Kak Has secara loose pack sebanyak 700pcs.Terima Kasih diatas kepercayaan yang diberikan kepada kami.

Posted by PicasaKepelbagaian aneka cetak ini pula diorder oleh Rohana dari Johor Tenggara sebanyak 900pcs Chocolate Compound secara loose pack.Kepada Rohana terima kasih diucapkan.Semoga berjaya dan berbahagia.

Friday, October 9, 2009

White Chocolate Oreo

humm..yummy!!White Chocolate Oreo ini telah diorder oleh customer dari JB ini untuk dihadiahkan kepada seorang insan yang istimewa.Chocolate Oreo ini juga boleh didapati dalam dua perisa(White and Chocolate).
Posted by Picasa

Door Gift




Door Gift ini telah diorder oleh Dr Idza untuk diberikan kepada staffnyer .Ia juga boleh diberikan untuk majlis perkahwinan,harijadi atau macam2 lagi,Posted by Picasa

For Someone Special



Ini adalah contoh2 yang telah diorder oleh customer dari Kuala Lumpur,Selangor dan Johor Bahru.Terima kasih diucapkan dan Semoga berbahagia.
Posted by Picasa

Birthday Gift

Birthday Gift ini telah diorder oleh customer menggunakan hard cover dengan gubahan yang indah diatasnya.Setiap customer juga boleh memilih jenis kotak,warna,jenis chocolate serta wording untuk yang tersayang.
Posted by Picasa

Wedding Gift

Wedding Gift ini telah digubah oleh sifu saya mengikut tema yg dikehendaki oleh customer.Hasilnya amat memuaskan dan customer amat berpuas hati.Terima kasih kepada Dr Idza sekeluarga.
Posted by Picasa

Gift For Someone Special


Dua gift ini saya order dari sifu saya untuk dihadiahkan kepada keluarga angkat saya di Singapura.Mereka amat menyukainya.