Friday, January 22, 2010

:: MY 1st PROJECT ::



Gift ni aku buat sempena hari bersejarah siti dan suami di Kuala Kangsar Perak.My 1st project originally aku buat sendiri dengan ribbon sekali..Whole night aku berjaga,alhamdulillah inilah hasilnya.




Posted by PicasaInilah aku dan  kekawan yang bertandang ke Perak.Seronok gile aku rasa sebab dah lama tak datang rumah orang kawin.Tapi aku tengah berdiet masa ni,so makan pun macam orang berpantang  =D,yang penting enjoy.Balik dari perak borong buah-buahan kat Tapah.

No comments:

Post a Comment